LUKSUS FESTMENU

Tilbage

Fin bordopdækning i eget lokale

Carpaccio med frisésalat, ristede pinjekerner og oliven

Kylling fra Hopballe Mølle, serveres med sæsonens grøntsager, sauce blanquette og små kartofler

5 retters luksus festmenu - serveret ved bordet i eget lokale
Husets vine, øl og sodavand ad libitum under middagen

RIMMET LAKS

Rimmet laks med rygeostcreme og urter – hertil brød og smør

CARPACCIO

Carpaccio med frisésalat, ristede pinjekerner og oliven

KYLLING

Kylling fra Hopballe Mølle, serveres med sæsonens grøntsager, sauce blanquette og små kartofler

OST

2 slags oste med passende tilbehør

ROMBRAISERET ANANAS

Rombraiseret ananas med kokos iscreme og sprødt

Luksus festmenuen indeholder:

Velkomstdrink

5 retters menu serveret ved bordet i eget lokale

5 timers fri fadøl, sodavand og husets vine fra ankomst, samt 1 glas dessertvin

Kaffe/the ad libitum med en cognac/baileys

Opdækning med hvide stofduge/servietter, friske blomster samt sølv lysestager

998,- pr. pers.

Mulighed for tilkøb af snacks til velkomstdrinken (65,-)
Minimum 8 personer og optil 60 personer
Menuen tilbydes også i restauranten for 4-8 personer – kun mod forudbestilling
Ændringer i menuen, opgradering af vine eller ekstra timer vil medføre prisregulering