JULEBUFFET 2019

Tilbage

JULEBUFFET 2019 MENU

HVER FREDAG OG LØRDAG FRA KL. 18.00 - med start fra 22. november

– Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, kapers og løg
– Æg og rejer, purløg og hjemmerørt mayonnaise
– Røget laks med urtecreme
– Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
– Luksus tarteletter med høns i asparges
– Glaseret dansk landskinke med flødestuvet grønlangkål
– Ribbensteg med brunede kartofler
– Herregårds rødkål og skysauce
– Gammeldags helstegt and med æbler og svesker
– Spidskålssalat med æbler og nødder
– 2 slags oste med oliven og hjemmelavet chutney
– Ris a la mande med lun kirsebærsauce
– Hjemmebagt kage med mandel og appelsin
– Chokoladefontæne med skåret frugt og skumfiduser
– Udvalg af frugter
– Frisk hjemmebagt brød m. smør

299,- pr. person

Inkl. 4 timers fri øl, vin og vand fra ankomst - 499,- pr. person

Ekstra time 50,- pr. person

Book bord på tlf.: + 45 86 40 60 10

299,- pr. person

499,- pr. person inkl. øl, vin og vand