Fennikelsuppe med bagt rødspætte og sprødt kalvebacon
Kyllinge terrine på salater med tørret bær og brøndkarsecreme
Lynstegt tun i sesam med citrusgele og soya/ ingefærsauce
Tigerrejer med thaimarineret agurker og balsamico glace
Varmrøget peberlaks med rejer, serveret på salater med asparges og dildcreme
Rosastegt oksefilet med glaserede rødløg, friske bønner samt rødvinssauce
Dampet unghane med sprødt skind, serveret med smørslynget kål, karamelliseret æbler og svampesauce
Medaljon af svinemørbrad endt i grov dijonsennep hertil sauteret spinat, pære samt portvinssauce
Oksemørbrad med sprød panchetta, bagte rødbeder, springløg og peberflødesauce
Cremet flødeost iblandet friske krydderurter med parmasanchips & oliventapanade
Tomme de savoie med hjemmelavet chutney og soya mandler
Baileys cheesecake med amarena kirsebær
Fransk chokoladekage med vanilieis og frugter
Slotskroens Pandekager med puf, nødder. is og bær
Creme brullè serveret med nougat/nøddeknas samt rom marineret brombær