AFTENS MENU

Tilbage

aftenmenu billed 1
aftenmenu billed 2

AFTEN 17.00 - 21.00

Forretter

RØGET NORSK LAKS

Med dildcreme, toppet af med små salater 99,-

Stegte kammuslinger

Serveret med variation af jordskokker og kærnemælkssauce  99,-

TERRINE AF DANSK KYLLING

Anrettet med små salater, syltet rødløg og sprød rugbrød  99,-

Hovedretter

RØGET BRAISERET SVINEBRYST

Med smørdampet rosenkål, brændte løg, pure´ af saltbagt selleri, sauce poivre og små kartofler 229,-

FISK

Serveret med glaseret gulerod, braiseret fennikel, sauce beurre blanc og små kartofler 219,-

VEGETAR

Frisk pasta med grønt, vendt i cremet parmesansauce samt toppet med friske krydderurter 199,-

PERLEHØNE

Anrettet med stegt romanesco, savoykålspakke, sauce verte og små kartofler 229,-

OKSEMØRBRAD

Bøf af oksemørbrad med pommes anna, saute af haricouvertsbønner, bagte tomater på stilk og sauce bordelaise 269,-

Desserter

SLOTSKROENS PANDEKAGER

Serveret med bær, hasselnødder, chokolade og vaniljeis. 89,-

LIMEPARFAIT

På bund af krystalliseret chokolade, med syltet bær 89,-

MILLES FUILLE

Fyldt med vaniljecreme og anrettet med friske bær 89,-

OSTETALLERKEN

3/5 slags oste med behørigt tilbehør 89,-/119,-