AFTENS MENU




AFTEN 17.00 - 21.00
Forretter
RØRT TATAR AF OKSE
Med sprød rugbrød, estragonmayonaise, friterede capers og frisk peberrod 129,-
FRANSK LØGSUPPE
Serveret med butterdej – gratineret med parmesan 109,-
SPANSK LUFTTØRRET IBERICO SKINKE
Anrettet med hasselnødder, friske urter og olivenolie 129 ,-
RAVIOLI MED SKALDYR OG MASCARPONE
Hertil skaldyrsbisque og friske krydderurter 119 ,-
Hovedretter
BRAISERET OG RØGET GRISEBRYST
Serveret med glaserede gulerødder, beder, sauce blanquette med røget smør og pommes anglaise á part 249,-
STEGT PERLEHØNEBRYST
Anrettet med sauteret røde perleløg og romanescokål, sauce verté og pommes anglaise á part 249,-
HVID FISK STEGT I BRUNET SMØR
Serveret med stegte jordskokker, jordskokkechips, skummende jordskokkesauce og pommes anglaise á part 249,-
RISOTTE MED SVAMPE OG SPINAT
Risotto lavet af hvidvin og svampebouillon, hertil spinat og stegte svampe 229,-
BEOUF BEARNAISE
Bøf af newzealansk oksemørbrad med grillet hjertesalat og vinaigrette, pommes frites og sauce bearnaise 315,-
Desserter
CREPES SUZETTE
Pandekager flamberet i karamel og appelsinlikør, serveret med appelsinfileter, mandler, karamelsauce og vaniljeiscreme 119,-
NYFORTOLKET GULERODSKAGE
Gulerodsspongecake anrettet med friskostcreme, crudité af gulerødder samt gulerodsiscreme 109,-
TARTE AU CITRON
Mørdejstærte med citroncreme og brændt italiensk marengs 109,-
OSTETALLERKEN
3/5 slags oste med behørigt tilbehør 109,-/139,-
Børnemenu
FISKEFILET MED POMMES FRITES
Pandestegt fiskefileter med pommes frites, remoulade og ketchup 119,-
PASTA BOLOGNESE
Som mor laver den, serveret med ketchup og parmesanost 119,-
BØRNEIS
Med 2 kugler is samt bær og chokolade 79,-
HAKKEBØF
Med ristede kartofler samt bearnaisesauce 139,-
SLOTSBURGER
Hakkebøf, små salater, grønt, ost, bacon samt ristede kartofler 135,-