AFTENS MENU

Tilbage

aftenmenu billed 1
aftenmenu billed 2

AFTEN 17.00 - 21.00

Forretter

RØGET NORSK LAKS

Med dild emulsion, sprød rugbrød og friske æbler 99,-

STEGTE TIGERREJER

Serveret med chili emulsion, små salater samt syltet chili 109,-

SPANSK LUFTTØRRET IBERICO SKINKE

Anrettet med hasselnødder, friske urter og olivenolie 109,-

Hovedretter

SPOLEBEN AF DANSK ØKOLOGISK GRIS

Braiseret i brown ale fra Randers bryghus, hertil glaseret perleløg, kartoffelkompot og sauce lavet af braiserlagen 239,-

COQ AU BLANC

Anrettet med markchampignoner, gulerødder, skalotteløg, knold selleri, samt petit kartofler og kraftig hvidvins sauce 239,-

VEGETAR

Frisk pasta med grønt, vendt i cremet parmesansauce samt toppet med friske krydderurter 219,-

DAGENS FISK

Serveret med fennikel, perlebyg risotto og urtesmør 229,-

BEOUF BEARNAISE

Bøf af newzealansk oksemørbrad med smørbagte løg, pommes frites og sauce bearnaise 269,-

Desserter

SLOTSKROENS PANDEKAGER

Serveret med bær, hasselnødder, chokolade og vaniljeis. 99,-

CREME BRULEE

Klassisk fransk vanilje creme med brændt rørsukker 99,-

TARTE TATIN

Med vaniljeis og æblechips 99,-

OSTETALLERKEN

3/5 slags oste med behørigt tilbehør 99,-/129,-