AFTENS MENU

Tilbage

aftenmenu billed 1
aftenmenu billed 2

AFTEN 17.00 - 21.00

Forretter

STEGTE TIGERREJER

På bund af råmarineret urter med hjemmelavet aioli 99,-

CARPACCIO

Af oksekød med nøddecrumble, syltet svampe og parmesan 99,-

RØGET LAKS

Anrettet med flødestuvet spinat og vagtelæg 99,-

Hovedretter

SVINEMØRBRAD

Serveret med glaseret rødløg og blommer, frisk grønt samt pebersauce og ristet kartofler 229,-

DAGENS FISK

Serveret med skaldyr på saute af kål, hertil frisk grønt samt persillefløde og små kartofler 219,-

VEGETAR

Frisk pasta med grønt, vendt i cremet parmesansauce samt toppet med friske krydderurter 199,-

KALKUNMEDALJON I BACON

Anrettet med ratatullie, frisk grønt, hertil mild sennepssauce og ristet kartofler 229,-

OKSEMØRBRAD

Bøf af oksemørbrad med honningbagte rødder, stegte asparges og frisk grønt, serveret med timiansauce og ristet kartofler 269,-

Desserter

SLOTSKROENS PANDEKAGER

Serveret med bær, hasselnødder, chokolade og vaniljeis. 89,-

MAZARINKAGE

Serveret med syltede kumquats, vaniljeis samt nøddesejl 89,-

GATEAU MARCEL

Klassisk fransk chokoladekage, serveret med kandiceret appelsin og hakket pistacienødder 89,-

OSTETALLERKEN

3/5 slags oste med behørigt tilbehør 89,-/119,-