AFTENS MENU




AFTEN 17.00 - 21.00
Forretter
RØRT TATAR AF OKSE
Med sprøde kartoffelchips, trøffelmayonnaise, marineret urter og frisk peberrod 129,-
VARIATION AF KNOLDSELLERI
Saltbagt selleri pure´, grillet selleri samt crudite´ af selleri – anrettet med syltet rødløg og marineret urter 119,-
RØDBEDE RIMMET LAKS
Serveret med radisser, kærnemælkssauce og urter 129 ,-
JOMFRUHUMMER BISQUE
Med fiske souffle´, friteret capers og urter 139 ,-
Hovedretter
BRAISERET SVINEKÆBER
Svinekæber braiseret i øl med bagte rodfrugter, syltede svampe, pommes pure´, hertil kraftig sauce af lagen 269,-
CAQ AU VIN
Perlehøne braiseret i rødvin med løg, gulerod og svampe, hertil kartoffel samt sauce på rødvin 289,-
STEGT HVID FISK
Serveret med selleri, rodfrugter og friteret capers – sauce burre blanc, hertil pommes anglaise 279,-
DOLME AF SAVOYKÅL ( VEGETARISK )
Savoykåls dolme med blommer, variation af gulerod, sauce verte og pommes anglaise 259,-
RIBEYE AF OKSE
275g smagfuld bøf, serveret med grove fritter og hjemmepisket bearnaise sauce 369,-
Desserter
CREPES SUZETTE
Pandekager flamberet i karamel og appelsinlikør, serveret med appelsinfileter, mandler, karamelsauce og vaniljeiscreme 119,-
CHOKOLADEKAGE
Chokoladekage med mousse af mørk chokolade – serveret med sorbet is 119,-
CHEESECAKE PÅ LIME
Hindbær gel og sorbet is 119,-
OSTETALLERKEN
3/5 slags oste med behørigt tilbehør 119,-/149,-
Børnemenu
FISKEFILET MED POMMES FRITES
Pandestegt fiskefileter med grove fritter, remoulade og ketchup 139,-
PASTA BOLOGNESE
Som mor laver den, serveret med ketchup og parmesanost 139,-
BØRNEIS
Med 2 kugler is samt bær og chokolade 79,-
HAKKEBØF
Med grove fritter samt bearnaisesauce 139,-
SLOTSBURGER
Hakkebøf, små salater, grønt, ost, bacon samt grove fritter 179,-