ranke

Aften 17.00 - 21.00

 

Forretter 

Stegte tigerrejer

På bund af råmarineret urter med hjemmelavet aioli 99,-

Røget laks

Anrettet med flødestuvet spinat og vagtelæg 99,-

Carpaccio

Af oksekød med nøddecrumble, syltet svampe og parmesan 99,-

Hovedretter

Svinemørbrad

Serveret med glaseret rødløg og blommer, frisk grønt samt pebersauce og ristet kartofler 229,-

Kalkunmedaljon i bacon

Anrettet med ratatullie, frisk grønt, hertil mild sennepssauce og ristet kartofler 229,-

Dagens fisk

Serveret med skaldyr på saute af kål, hertil frisk grønt samt persillefløde og små kartofler 219,-

Oksemørbrad

Bøf af oksemørbrad med honningbagte rødder, stegte asparges og frisk grønt, serveret med timiansauce og ristet kartofler 269,-

VEGETAR

Frisk pasta med grønt, vendt i cremet parmesansauce samt toppet med friske krydderurter 199,-

Desserter

SLOTSKROENS PANDEKAGER

Serveret med bær, hasselnødder, chokolade og vaniljeis. 89,-

Gateau Marcel

Klassisk fransk chokoladekage, serveret med kandiceret appelsin og hakket pistacienødder 89,-

Mazerinkage

Serveret med syltede kumquats, vaniljeis samt nøddesejl 89,-

Ostetallerken

3/5 slags oste med behørigt tilbehør 89,-/119,-