ranke

Julebuffet tilbydes hver fredag og lørdag aften kl 18.00 med start fra 17/11

Buffet

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, kapers og løg

Æg og rejer, purløg og hjemmerørt mayonnaise

Røget laks med urtecreme

Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

Luksus tarteletter med høns i asparges

Glaseret dansk Landskinke med flødestuvet grønlangkål

Mørbradbøf a là creme med svampe og bacon

Ribbensteg med brunede kartofler

Herregårds rødkål og skysauce

Gammeldags helstegt and med æbler og svesker

Hvidkålssalat med urter, tranebær og vinagrette

2 slags oste med oliven og hjemmelavet chutney

Ris a la´ mande med lun kirsebærsauce

Slotskroens dessertkage lavet på marcipan, hasselnødder og chokolade

Chokolade fontæne med skåret frugt og skumfiduser

Udvalg af frugter og dadler

Frisk hjemmebagt brød og smør

299,-

Inkl. 4 timers fri øl-vin og vand fra ankomst 499,-

Ekstra time 50,- kr. pr. person